Prilagodba veličine teksta
Text Size
  • Općina Donji Lapac - Važne informacije o koronavirusu

    Poštovani stanovnici Općine Donji Lapac, s obzirom na trenutnu situaciju u svijetu uzrokovanu novim koronavirusom COVID-19, još jednom naglašavamo da pratite najnovije informacije i preporuke te da postupate u skladu s njima. U slučaju da primijetite simptome bolesti kod sebe ili bliskih osoba, javite se ZZJZ Ličko-senjske županije na broj 091 504 49 17. Građanima je na raspolaganju i info telefon za pružanje psihološke pomoći na broj: 0800 11 88. Otvorena je i linija Pozivnog centra na temu koronavirusa 113 koja je građanima dostupna svaki dan od 7 do 22 sata. Na upite odgovaraju epidemiolozi i drugi stručnjaci. Javiti se možete i načelniku Stožera civilne zaštite Općine Donji Lapac na broj 098 9801 033 te djelatnicima Općinskog društva Crvenog križa Donji Lapac na broj 053/765-117. Read More
  • 1

Što sve možete vidjeti

Na internetskim stranicama Općine Donji Lapac možete dobiti sve informacije iz djelokruga nadležnosti općine. Možete pogledati i Prostorno planske dokumente, pratiti novosti, natječaje i Službeni glasnik Općine

Prostorni plan: Možete pogledati prostorno planske dokumente.

Natječaji: Možete pratiti natječaje i javne nabave koje provodi Općina

Odluke Općinskog vijeća. Možete pogledati i sve službene dokumente.

Novosti: Možete pratiti najnovije novosti i događanja iz Donjeg Lapca

Grid System: Responsive structure, up to 6 per row.

Support Classes: Visible & Hide classes for each response modes.

 

REPUBLIKA HRVATSKA
LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA
OPĆINA DONJI LAPAC

 

Obavijest

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, sufinancira projekt: „ Glavni građevinski projekt niskogradnje Babin Kraj“, a radi se o rekonstrukcije nerazvrstane ceste u naselju Dobroselo.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 367.602,99 kn, a radove izvodi STRABAG d.o.o.: nadzor na radovima vrši ENGRAD d.d. iz Otočca.

Iznos financijske potpore od strane Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja iznosi 161.000,00 kn.

Ovim projektom rekonstruirati će se (asfaltirati) ukupno 700,00 m nerazvrstane ceste.

Ovim putem općina Donji Lapac zahvaljuje Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja, na velikoj pomoći u provođenju projekta Rekonstrukcije nerazvrstane ceste Babin Kraj u naselju Dobroselo.

 

Općina Donji Lapac

Službeni dokumenti

Vremenska prognoza 7 dana